El primer concert massiu en pandèmia es converteix en un revulsiu per a la cultura

Més de 5.000 fans van poder gaudir de la banda Love of Lesbian després de fer-se proves diagnòstiques de la Covid-19.

Primer concert de Love of Lesbian en la nova normalitat

El concert de Love of Lesbian d'aquest dissabte a la nit al Palau Sant Jordi de Barcelona es va convertir en tot un revulsiu per al sector de la cultura. Més de 5.000 fans van poder ballar i cantar sense guardar les distàncies però sempre amb mascareta. Aquesta experiència pionera a l'estat espanyol és motiu d'esperança per a promotores, artistes i públic, que veuen més factible l'organització de grans esdeveniments aquest estiu.

El primer concert massiu de la pandèmia, que va rebre la llum verda de les autoritats sanitàries catalanes, s'ha pogut celebrar sense cap incidència significativa. Tot el públic va fer-se un test d'antígens per a poder accedir al recinte i, a més, hi va haver un equip mèdic supervisant tot l'operatiu.

El solista Santi Balmes va començar el concert demanant al públic que no es llevara la mascareta perquè "el món ens mira" i "aquest concert és una petita batalla dins de la guerra". En clau reivindicativa, el grup va dedicar el concert al personal sanitari i a la resta de persones que treballen en la primera línia contra la pandèmia i va subratllar la importància que "mai més" es facen retallades a la sanitat pública.

La veterana banda barcelonina va encetar la nit amb un clàssic del seu repertori, "Nadie por las calles", una cançó que com "Si salimos de esta", "Los males pasajeros" o "Allí donde solíamos gritar" van ser escrites abans que la Covid-19 fora una realitat, però ara tenen un nou significat per a molts fans.

També et pot interessar

stats