Compte arrere per als actes fallers

Diumenge tindrà lloc la Crida, el tir d'eixida oficial a les festes, un acte que podran seguir en directe en la televisió d'À Punt.

VÍDEO | Compte arrere per als actes fallers

S'accelera el calendari faller a les portes d'un cap de setmana ple d'actes a València. Dissabte a la vesprada tindrà lloc a la Marina de València la gran mascletà vertical, i diumenge, des de les Torres de Serrans, la Crida, el tir d'eixida oficial a les festes. Podran seguir aquest acte en directe des de les set de la vesprada en una edició especial del magazín televisiu À Punt Directe.

Quan falten tres setmanes per als dies grans de les falles encetem l'últim cap de setmana de febrer ple d'actes fallers. Aquest divendres se celebra la gran gala fallera. Dissabte de vesprada a la Marina de València, davant del Veles e Vents, es dispararà la mascletà vertical més alta de la història. Però el dia clau per als fallers serà diumenge. Hi haurà macrodespertà, entrada de bandes de música, mascletà i, a les 8 de la nit, les falleres majors de València faran des de les Torres de Serrans la Crida a les Falles del 2019.

À Punt farà al llarg de les pròximes setmanes un ampli desplegament de mitjans tècnics i humans per tal d'oferir en directe els grans moments de les falles. L'espai públic de comunicació estarà en el centre de la festa a València, però també a bona part dels pobles i ciutats on es planten falles, des de Benicarló fins a Benidorm. I, per primera vegada, les retransmissions seran en alta definició.

També et pot interessar

stats