El compositor d'Ontinyent Saül Gómez estrena a Bèlgica la seua primera simfonia

L'obra, ‘Breathing bits’, s'inspira en la tecnologia com a part indissoluble de la societat del segle XXI.

El compositor valencià Saül Gómez.
El compositor valencià Saül Gómez.

El compositor d'Ontinyent Saül Gómez Soler estrena a Bèlgica la seua primera simfonia per a banda Breathings bits que interpretarà l'orquestra Harmonie De Kunstvrienden de Sint-Eloois-Winkel, dirigida per Dimitri Bracke.

L'obra, que ha sigut un encàrrec de la formació belga, s'interpretarà al centre cultural De Spil, un famós auditori amb una gran acústica de la ciutat de Roeselare, en el marc del concert de celebració del centenari de l'agrupació. El programa inclou títols que han interpretat en els últims anys i l'estrena mundial de l'obra del compositor valencià.

La simfonia Breathing bits s'inspira en la tecnologia com a part indissoluble de la societat del segle XXI i planteja si és possible viure al marge d'un món hiperconnectat que condiciona les relacions interpersonals.

A més d'aquesta estrena, Gómez realitzarà diversos assajos amb la banda Harmonie De Gilde d'Asse, per a treballar sobre una nova versió de la seua obra Leonardo dreams. D'altra banda, el músic està component l'obra obligada del Certamen Internacional de Bandes Vila d'Altea 2020.

També et pot interessar

stats