El compositor alzirenc Arnau Bataller rep un Premi Gaudí per la banda sonora de 'Mediterráneo’

‘Frederica Montseny, la dona que parla’ amb la participació d’À Punt Mèdia, ha rebut també un guardó Gaudí a la millor pel·lícula per a televisió per l'Acadèmia del Cinema Català

El compositor alzirenc Arnau Bataller ha sigut un dels guardonats amb un dels Premis Gaudí / À Punt NTC

El compositor alzirenc Arnau Bataller ha sigut un dels guardonats amb un dels Premis Gaudí, que atorga l'Acadèmia del Cinema Català, per la banda sonora de Mediterráneo. Bataller ja havia estat nominat als Goya d’enguany per aquesta composició. “Moltíssimes gràcies. Ara, més que mai, música, cinema i cultura” ha reivindicat durant la gala.

Els guardonats i els seus equips posen amb el seu Premi Gaudí
Els guardonats i els seus equips posen amb el seu Premi Gaudí / Acadèmia del Cinema Català

En aquesta catorzena edició, celebrada al Museu Nacional d'Art de Catalunya, també s’ha premiat Libertad de Clara Roquet, coproduïda per María Zamora, com millor pel·lícula en llengua no catalana; i Sis dies corrents com a millor pel·lícula en català.

A més, Mironins de Mikel Mas i Txesco Montalt, una cinta d'animació produïda per la companyia valenciana Hampa Studio, ha rebut el premi a millor pel·lícula d’animació; i Frederica Montseny, la dona que parla de Laura Mañá, amb la participació d’À Punt Mèdia, ha sigut guardonada com a millor pel·lícula per a televisió.

El premi a millor maquillatge i perruqueria ha sigut per a Sarai Rodríguez per Las leyes de la frontera.

En la cerimònia es van dedicar algunes paraules a les dones, a la guerra ucraïnesa i també a la figura de Pau Riba, cantautor que ha faltat aquest diumenge.

També et pot interessar

stats