La companyia Taules Teatre, del Pinós, guanya el Premi Max Aficionat 2019

El comité ha destacat el seu paper com a dinamitzador cultural i la seua aposta per un teatre 'amateur' compromés i de gran qualitat.

Representació de l'obra 'La Pequeña Cenicienta' de la companyia Taules Teatre.
Representació de l'obra 'La Pequeña Cenicienta' de la companyia Taules Teatre.

El comité organitzador dels Premis Max de les Arts Escèniques ha concedit el Premi Max Aficionat del 2019 a la companyia del Pinós Taules Teatre.

Taules Teatre va nàixer al Pinós l'any 1979. Des d'aleshores ha representat més de 60 espectacles per tot Espanya i ha participat en diversos festivals internacionals. En aquesta trajectòria se'ls ha distingit amb més d'un centenar de guardons.

El comité dels premis Max ha destacat "molt especialment" el paper que la companyia ha desenvolupat com a dinamitzadora cultural en tota la província d'Alacant i, per extensió, a la Comunitat Valenciana, així com la seua aposta permanent per un "teatre amateur de gran qualitat i compromés amb la realitat del seu entorn". 

La companyia rebrà el guardó el 20 de maig al Teatre Calderón de Valladolid durant el transcurs de la gala dels XXII Premis Max de les Arts Escèniques que organitza la Fundació SGAE. 

També et pot interessar

stats