La companyia Fil d'Arena estrena 'Sénia' en Dansa València

Esta producció reflexiona sobre el ritme frenètic que portem dia a dia, sense detindre’ns a respirar i a gaudir del camí.

La companyia Fil d'Arena estrena 'Sénia' en Dansa València

Dissabte s'engega la maquinària de la l'edició 33 de Dansa València. Una de les primeres companyies a participar serà Fil d'Arena, que farà l'estrena absoluta de la seua última producció: 'Sénia'.

És una reflexió sobre la inèrcia del moviment i la necessitat de parar en un sistema mecànic i sobreproductiu que no ens permet fer-ho, una necessitat encara més urgent per als professionals de les arts escèniques i del sector cultural en general. Parar per a crear, per a mimar el procés, per a buidar el cap i tornar-lo a omplir de noves idees, per a respirar sense por a la inactivitat i la precarietat.

El primer passe tindrà lloc el dissabte 7 de novembre, a les 12:15 hores, a la plaça de l' Almoina, dins del cicle paral·lel Moviments urbans de Dansa València. El segon, ja en programació oficial, podrà veure' s el dijous 12 de novembre, a les 14:00 hores, a la plaça del Patriarca.

La peça de creació col·lectiva serà interpretada per Roseta Plasencia, Irene Ballester, Héctor Rodríguez (o Sergio Navarro), Sergio Moya (o Clara Crespo) i Victoria Iborra (o Isabel Abril).

També et pot interessar

stats