Còmic, manga i ‘lowbrow’ mostraran la seua “potència narrativa” en la nova exposició de Plastic Murs

L’exposició estarà oberta en horari de vesprada a l’espai del carrer de Dénia, a València.

La galeria Plastic Murs de València inaugurarà aquest divendres l’exposició "Real Fiction"
La galeria Plastic Murs de València inaugurarà aquest divendres l’exposició "Real Fiction" / Plastic Murs

La galeria Plastic Murs de València inaugurarà aquest divendres l’exposició "Real Fiction", que oferirà al públic “un reflex del moment creatiu de les noves expressions de l’art contemporani”, centrat en la il·lustració i l’art urbà. Els artistes Deih, Dhani Barragán i Jai Bisual són els elegits per a aquesta mostra col·lectiva.

Els “potents matisos narratius” propis del còmic, manga i lowbrow són les línies gràfiques escollides amb què es trobaran els visitants de la selecció. 

Deih, Dhani Barragán i Jai Bisual són creadors que “d’una forma brillant aconsegueixen traslladar el seu estil des des del full fins al mur, passant de la il·lustració a la pintura, amb una fidelitat que fa que les seues obres siguen perfectament recognoscibles per aquells que poden contemplar algun dels seus murals i pel públic virtual que els segueix a través de les xarxes socials”.

Deih (València, 1977) sol representar processos, inquietuds i raonaments experimentats pel mateix artista.

Per la seua banda, Dhani Barragán (Sevilla, 1989) evoca la contracultura utilitzant personatges que solen ser animals personificats representats en forma de collage, embolicats i aparentment desordenats.

La producció de Jay Bisual (Vic, 1984) està poblada per robots, calaveres i éssers freaks que convivien en una espècie de versió distòpica d’una neociutat, mescla la realitat del carrer i la ciència ficció. 

L’exposició estarà oberta a l’espai del carrer de Dénia fins al pròxim 1 de març, de dimarts a dissabte de vesprada, de 17:00 a 20.30 hores.

També et pot interessar

stats