Comença la XV Biennal de Música de Bunyol

El festival comptarà amb 25 propostes artístiques de diversos gèneres.

El diputat de Projectes Europeus, Central de Serveis Innovadors i Sostenibles i Contractació, Bartolomé Nofuentes, l'alcaldessa de Bunyol, Juncal Carrascosa; el regidor de Cultura de Bunyol, Arnaldo Carrascosa, i el coordinador artístic de la Bienal, Rafael Corachán
El diputat de Projectes Europeus, Central de Serveis Innovadors i Sostenibles i Contractació, Bartolomé Nofuentes, l'alcaldessa de Bunyol, Juncal Carrascosa; el regidor de Cultura de Bunyol, Arnaldo Carrascosa, i el coordinador artístic de la Bienal, Rafael Corachán / XV Biennal de Música de Bunyol

La XV Biennal de Música de Bunyol comença aquest diumenge i fins al 21 de juliol acollirà música per a tots els gustos i totes les edats.

És un festival organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Bunyol, i oferirà 25 propostes musicals de diversos gèneres com el pop, el rock, blues, el jazz, el folk i la música barroca i clàssica. A més de les actuacions musicals hi haurà espectacles de teatre, art i ball al carrer, cursos, tallers i classes magistrals per a mostrar una forma diferent de viure la música.

Segons l'organització, el festival inclou actuacions com la del cantautor uruguaià Jorge Drexler -guanyador d'un Oscar a la millor cançó original per Al otro lado del río en 2005 - i el concert "A tres bandes".

La jornada del dissabte 30 arrancarà a les 20:00 h, amb un espectacle de carrer que discorrerà des de la plaça del Poble fins a la plaça del 5 de Març, amb la formació LaDinamo, que aposta pel funk, el moviment, el groove, l'acid jazz i la música en bicicletes.

La trobada continuarà a les 23:00 h a la plaça d'Armes, amb la cantant i trompetista Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet, que presenten l'espectacle Emotional Dance, amb la música d'artistes com Louis Armstrong i Chet Baker.

El diumenge a les 20:00 h serà el torn de Markiñe Teatro, amb l'espectacle ZooZoom en el passeig de Sant Lluís, "divertit, participatiu, familiar i ple de sorpreses", per a fer que el públic gaudisca del teatre de carrer, i que s'inclou en les activitats de la Biennal Infantil.

També hi participarà, a les 23:00 h a la plaça d'Armes, el grup Ainda Não Street Band, de música instrumental de balkan, fusió i mestissatge.

La setmana següent seguirà amb els actes, concerts i actuacions, així com amb les classes magistrals i els cursos impartits per professionals, com ha explicat el coordinador artístic de la Biennal, Rafael Corachán.

La classe magistral de marimba, amb Conrado Moya i Kataryna Myckal, solistes internacionals, serà del 3 al 5 de juliol; el taller de música moderna per a instruments de corda per Aupa Quartet anomenat "Modern Strings" tindrà lloc el 6 de juliol; mentre que del 10 al 12 de juliol el professor Jesús Fuster Palmer, del Conservatori Superior de València, farà un curs d'oboé.

També et pot interessar

stats