Comença la sisena edició de l’Espiga Rock

Roba Estesa serà el primer grup a pujar a l’escenari.

Comença la sisena edició de l’Espiga Rock
Comença la sisena edició de l’Espiga Rock

Aquest dissabte, Sueca acollirà la sisena edició de l’Espiga Rock, referència a les comarques de la Ribera. A les 19:30 h, el recinte fester obrirà les portes, i a les 20:00 h, les tarragonines Roba Estesa seran les encarregades de donar el tir d’eixida a aquest esdeveniment festiu i combatiu. El seu folk urbà i feminista donarà pas al rap amb banda de Frida, que portarà al directe el seu disc “Gegants” a les 21:30 h.

Després, serà el torn del trio de dones barceloní Tribade, a les 22:45 h. Amb un concert exclusiu on presenten el seu últim treball, “Las Desheredadas”, un disc que amb arrels de rap, flamenc, soul, afrotrap i reggaeton dona veu al feminisme, entre altres lluites. El punt àlgid de la nit arribarà a les 00:05 h de la mà d’un altre directe únic al mes d’agost en territori valencià: el de Desakato. Els asturians aterren a Sueca per a presentar el seu EP, Antàrtida.

Els valencians Mafalda seran els protagonistes de la recta final de la nit, ja que a les 01:50h portaran a l’escenari el seu reggaecore combatiu al qual seguirà, a les 03:30 h, l’inesgotable espectacle dels riberencs La Fúmiga amb ritmes de mestissatge, rock o sons llatins.

Una proposta diversa que aposta per grups reconeguts però també emergents, per la reivindicació social, feminista però també festiva.

També et pot interessar

stats