Aquesta nit comença la nova temporada de 'L'Alqueria Blanca'

La sèrie més estimada pels teleespectadors torna a emetre's els diumenges a la nit i arriba carregada de noves trames i personatges

'L'Alqueria Blanca' torna aquest diumenge 15 d'octubre / À Punt NTC

L'Alqueria Blanca, una de les sèries més estimades de la radiotelevisió valenciana, torna a la graella d'À Punt aquest diumenge de nit. La ficció recupera el seu horari original i s'emetrà setmanalment cada diumenge a partir de les 22:00 hores.

Aquesta nova temporada, que ja fa setze, arriba carregada de sorpreses, amb noves trames, personatges que tornen i altres que s'incorporen a l'elenc. “Hi ha un parell de germanes que donaran molt de joc, no puc dir res més”, ens avança Òscar Ramos, l'actor que interpreta Robert.

Però, a més, la sintonia que ens introdueix a aquest xicotet poble de l'Alcoià i que tot el món ha taral·lejat alguna vegada torna renovada, amb les veus de Carme Juan i Pep Gimeno, Botifarra, sonant a l'uníson. “La cançó no canvia, continuarà sent la de sempre”, tranquil·litza Juan. “Però hi haurà tocs de dolçaina, que crec que és molt valencià i bonic, i compartirem la interpretació entre Botifarra i jo mateixa”.

“L'essència de l'Alqueria està més viva que mai, i en aquesta temporada ho podrem veure”, assegura Ramos. Per a Carme Juan el secret de L'Alqueria Blanca és que és com la vida mateixa. “Pots estar plorant i rient-te al mateix temps; la vida és això, una de freda i una de calenta", conclou l'actriu.

La passada temporada va acabar amb la mort de Don Joaquim i moltes qüestions quedaren en l’aire. El poble encara no s’ha recuperat del tot de la sobtada mort, però viu amb esperança l’arribada al món d’una nova criatura. L’embaràs de Raquel evoluciona amb normalitat, tot i que l’alcaldessa haurà d’encarar altres reptes professionals i personals.

Tampoc la resta d’habitants de l’Alqueria ho tindran fàcil per a fer els seus projectes i l’amor serà un sentiment que donarà satisfaccions, però també serà font de conflicte, tant per als personatges que ja coneixem com per als nous que s’hi incorporen en aquesta temporada. Què passarà amb la boda de Marta i Daniel, amb Fèlix i l’acomiadament de Núria o amb Xavi i la seua tornada al món de la pilota? Per a obtindre aquestes i moltes més respostes només caldrà sintonitzar À Punt la nit de diumenge.

També et pot interessar

stats