Comença l'Arenal Sound 2018 a Borriana

Més de 300.000 ‘sounders’ ompliran la ciutat fins al diumenge 5 d'agost.

Comença l\'Arenal Sound 2018 a Borriana

Borriana acull, des d'aquest dimarts, la novena edició del Festival Arenal Sound, i es prepara per a rebre els més de 300.000 sounders que ompliran la ciutat aquests dies. Més de 2.000 persones han treballat en aquest macrofestival que es preveu que tinga enguany un impacte econòmic de 60 milions d'euros.

La proposta de l'organització torna a aconseguir la fórmula de l'èxit fusionant festa, sol i música dirigida a un públic adolescent que es meneja per les tendències que triomfen en les xarxes socials. 

En aquesta edició s'esperen uns 50.000 assistents al dia. Com a caps de cartell destaquen Crystal Fighters, Bad Bunny i Steve Aokii. També hi actuaran James Blunt, Rozalén, Iván Ferreiro, Miss Caffeina, Lori Meyers i Sidonie, entre d'altres.  

Com a novetat, enguany hi haurà millors infraestructures i noves zones de descans, ja que el recinte del festival s'ha ampliat a 400.000 metres quadrats. A més, s'ha renovat l'escenari principal, que tindrà també majors dimensions.

Més de 2.000 persones, entre Guàrdia Civil, Policia Local i agents de vigilància privada, vetlaran per la seguretat dels milers de joves que s'acostaran a viure aquesta experiència musical a la vora de la Mediterrània.

També et pot interessar

stats