Comença el festival d’arts escèniques de Bellreguard ‘...a l’Era’

El cicle està format per huit espectacles guardonats amb els Premis de les Arts Escèniques Valencianes.

Imatge de l'espectacle MUUchachitas
Imatge de l'espectacle MUUchachitas / Raquel Fonfría (Dunatacà)

L’espectacle MUUchachitas, de la companyia Dunatacà inaugura a Bellreguard aquest dissabte “...a l’Era”, un festival que exhibirà al llarg de l’any huit espectacles de teatre i dansa que han sigut guardonats en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes o que han sigut covats en els Graners de Creació.

Dunatacà, Caterva Teatre, Teatre de lo inestable, Leamok, Subterránea, La Lola Boreal, A Tiro Hecho i CRIT Companyia són les huit companyies que participen en el festival, que arranca aquest mes de març i s’estendrà fins al desembre, segons ha informat l’Ajuntament de Bellreguard.

L’home bo, de Caterva Teatre, és la segona obra programada, per al 24 d’abril. Després vindran L’aniversari, de Teatre de lo inestable (30 de maig), Lázaro, de Leamok (12 de juny), Federico, de Subterránea (19 de setembre), Spoiler alert, de Lola Boreal (16 d’octubre), Les solidàries, d’A Tiro Hecho (28 de novembre) i Espill, de CRIT (11 de desembre).

Es tracta de propostes “compromeses políticament amb qüestions de gènere, amb la identitat valenciana i amb la memòria històrica”, ha indicat el regidor de Cultura Democràtica de l’Ajuntament de Bellreguard, Juanjo Giner.

Les obres també comparteixen, segons Giner, “un fort component modern, tant pel que fa a l’escriptura, l’ús de l’audiovisual, el treball corporal, la posada en escena, els llums o l’escenografia”.

També et pot interessar

stats