Comença el festival d'arquitectura Open House València

El festival respon a la reducció d'aforaments amb visites més llargues i oferint més continguts digitals.

Interior de la ciutat administrativa 9 d'Octubre
Interior de la ciutat administrativa 9 d'Octubre / València Open House

Aquest dilluns comença el festival d'arquitectura Open House València 2020, que tindrà lloc fins al 18 d'octubre. Una bona part del festival se celebrarà enguany de manera digital i, a més, s'han reforçat els passejos a l'aire lliure amb 9 itineraris presencials i 8 virtuals planificats. Els aforaments en les visites a edificis i en els itineraris també s'han vist reduïts.

Per a compensar aquestes reduccions, s'ha ampliat el temps de les activitats, que s'estendran durant tot el mes d'octubre. Sota el nom “Octubre Urbà OHV2020” i articulat al voltant dels Dies Mundials de l'Arquitectura i de l'Hàbitat -celebrats el 5 d'octubre-, s'han planificat una sèrie de debats i certàmens, entre ells un hackathon d'arquitectura i un altre de fotografia. A més, s'ha programat una altra sèrie d'esdeveniments centrats en l'arquitectura, els problemes urbans i el desenvolupament sostenible.

El festival també anuncia que ha renovat el seu web, entre altres coses, per a oferir una biblioteca de recursos gràfics i audiovisuals que permeten acostar l'arquitectura valenciana al públic. Entre els continguts disponibles es poden trobar nombrosos vídeos dels interiors d'edificis destacats de la ciutat, així com una sèrie de tours virtuals en 3D. Segons els organitzadors d'Open House València 2020, l'objectiu és "garantir un acostament a l'arquitectura valenciana de manera còmoda i segura".

També et pot interessar

stats