Comença la desena edició de l'Arenal Sound

Farruko, Oliver Heldens o Karol G seran les principals propostes de la primera jornada.

Assistents al festival, durant un concert
Assistents al festival, durant un concert / ViajerosPiratas

La desena edició del festival Arenal Sound de Borriana comença oficialment aquest dijous amb les actuacions de Farruko, Oliver Heldens, Karol G, Dellafuente o SFDK. Al recinte, on ja fa uns dies que es gaudeix amb les festes prèvies, es van exhaurir les entrades de quatre dies el primer dia que estaven a la venda, per la qual cosa s'espera que l'aforament arribe a més de 300.000 persones.

Divendres serà el torn de la brasilera Anitta i el discjòquei Martin Garrix, a més dels grups espanyols Fangoria i Dorian. Dissabte, el plat fort serà l'actuació del grup del cantant i actor Jared Leto, Thirty Seconds to Mars, i altres grups i artistes de fama com Vetusta Morla, Iván Ferreiro o Carolina Durante. El festival tancarà l'edició amb l'actuació del polèmic C. Tangana, el discjòquei Don Diablo i els grups Morat o Beret.

El recinte del festival obrirà tots els dies a les 14:00 hores i romandrà obert fins que acabe l'últim concert de la nit, a les 6:30 hores.

La seguretat del festival estarà a càrrec d'un desplegament que farà la Diputació de Castelló de 75 efectius i huit vehicles de bombers i Protecció Civil fins el diumenge. Concretament, hi haurà una dotació fixa de 20 efectius a la zona de concerts, 24 a les zones de descans, un lloc de comandament al recinte, una estació meteorològica i un camió nodrissa de 35.000 litres d'aigua.

També et pot interessar

stats