Comença la cinquena edició de Sentim les llibreries, l'amic invisible literari

El joc consisteix a regalar un llibre a una persona comprant-lo en una llibreria de proximitat i, al mateix temps, rebre un exemplar d'una altra persona 

Cartell de ‘Sentim les llibreries’
Cartell de ‘Sentim les llibreries’ / Europa Press

Sentim les llibreries, el gran amic invisible que va nàixer per a donar suport als establiments valencians, comença la seua cinquena edició després de batre xifres de participació rècord l'any passat, amb 85 espais i més de 4.000 persones. Fins al pròxim 9 de febrer està obert el termini d'inscripció per a llibreries i del 19 de febrer al 4 de març es podran apuntar els participants.

El joc consisteix a regalar un llibre a un amic invisible comprant-lo en una llibreria de proximitat i, al mateix temps, rebre un exemplar d'una persona desconeguda. Tot atenent els gustos de tots dos, exposats en la inscripció de cadascuna de les parts de manera anònima.

Es tracta d'un intercanvi de passió lectora que també incentiva la compra local, enforteix la xarxa veïnal i reivindica la figura dels nostres llibreters i llibreteres, agents clau en un projecte com aquest. A més, un dels punts forts de Sentim les llibreries és la gran versatilitat de llibreries que s'hi apunten, ressalten els impulsors del projecte.

Aquest amic invisible literari, organitzat per la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL), va començar el seu recorregut el 2020 en plena pandèmia, de la mà de l'escriptora María Bastarós, la llibretera Luci Romero, la poeta Paola Muñoz i la il·lustradora Sara Luz. Des de llavors el projecte no ha deixat de créixer fins a posicionar-se com una cita clau en la difusió cultural valenciana.

També et pot interessar

stats