Comença al Centre del Carme el cine de comèdia europea subtitulat en valencià

L'accés és gratuït amb reserva prèvia de les entrades i l'aforament serà limitat seguint les normes de seguretat.

La pel·lícula ‘Mon pire cauchemar’ inaugura este cicle amb Benoît Poelvoorde i Isabelle Huppert com a protagonistes
La pel·lícula ‘Mon pire cauchemar’ inaugura este cicle amb Benoît Poelvoorde i Isabelle Huppert com a protagonistes / Centre del Carme

El Centre del Carme Cultura Contemporània de València inaugura aquest dijous el seu cicle de cinema de comèdia europea. Una proposta que convida a un divertit viatge pel vell continent a través de 21 pel·lícules pertanyents a 12 països diferents, 16 d'elles inèdites a Espanya. Cada nit de dimarts a diumenge, a les 22:00h, el claustre gòtic del Centre del Carme vol revitalitzar les nits d'estiu amb esta proposta que s'allargarà fins al 8 d'agost.

Totes les pel·lícules seran en versió original amb doble subtitulació, en castellà i en valencià. L'accés és gratuït amb reserva prèvia de les entrades. L'aforament serà limitat seguint les normes de seguretat de la nova normalitat sanitària.

El cicle s'inaugura amb una pel·lícula ambientada en el món de l'art: Mon pire Cauchemar ('El meu pitjor malson', 2011). La comèdia italiana irromp amb força aquest divendres 17, amb Mario Monicelli i La ragazza con la pistola ('La xica amb la pistola, 1968) i Ich und Kaminski ('Jo i Kaminski', 2015) de Wolfgang Becker serà el menú per al dissabte 18 de juliol.

Tancarà la setmana The naked civil servant (El funcionari nu, 1975), una pel·lícula que, 45 anys després de la seua filmació, segueix considerant-se un dels millors films que ha produït la televisió britànica i que va significar la consagració de l'actor John Hurt.

També et pot interessar

stats