Comença la 25 edició del Rototom

Durant set dies els assistents podran gaudir d’una varietat de concerts, xarrades i tallers per a tots els públics.

Imatge d'arxiu del festival que se celebra a Benicàssim
Imatge d'arxiu del festival que se celebra a Benicàssim

Comença la 25a edició del Rototom Sunsplash. El festival més important de reggae d’Europa celebra el seu quart de segle, amb el lema “25 years walking together”, a Benicàssim, que acull l’esdeveniment des de fa huit anys. 

Enguany, des del dia 16 fins al 22 d’agost els assistents podran gaudir d’una gran varietat de concerts en nou escenaris diferents, xarrades sobre temes socials d’actualitat, així com tallers de dansa, dibuix i manualitats per a tots els públics. 

El Rototom espera per al seu aniversari entre un 10% i un 15% més de públic que en la darrera edició. A partir d’aquesta vesprada tots els assistents disfrutaran de set dies de sol, platja, cultura, diversió i la millor música reggae, amb més de 200 actuacions.

A l’escenari principal, el “Main Stage”, actuaran artistes i grups reconeguts internacionalment com ara Ben Harper & The Innocent Criminals, Alborosie & Shengen Clan ft Members of the Wailers, Jimmy Cliff, Orishas, Morodo & Okoumé Lions o Fat Freddy’s Drop.  

A banda de la programació musical, el Rototom ofereix en el Fòrum Social diferents activitats sobre temes d’actualitat. Enguany se celebraran actes relacionats amb els refugiats com la projecció de la sèrie documental “Héroes Invisibles – Mediterráneo Central” i del vídeo Refugiando Esperanzas, així com el col·loqui “Caminant junts amb els refugiats”, amb la participació del president de Proactiva Open Arms, Òscar Camps i el vicepresident de Proem-Aid, Manuel Blasco. 

El festival tindrà en les instal·lacions un Punt Violeta de prevenció d’agressions sexistes, que es coordinarà amb la Creu Roja.

També et pot interessar

stats