La comèdia "Llenos de gracia" junta Carmen Machi i Paula Usero a Paterna en un rodatge de luxe

À Punt, que participa en aquest llargmetratge previst per a estrenar-se el 2022, s'ha ficat en els escenaris per a conversar amb l'equip i oferir-ne un tast al públic

Imatge del rodatge de 'Llenos de gracia' a Paterna / À Punt NTC

Les actrius Carmen Machi i Paula Usero es posen damunt l'hàbit de monja per a interpretar dues religioses en Llenos de gracia, la nova comèdia dirigida pel valencià Roberto Bueso. Basada en una història real i adornada amb tints de ficció còmica, està previst que arribe als cinemes al llarg de 2022. 

L'equip del llargmetratge, en què també participa À Punt Mèdia, roda ara mateix a Paterna. Els platós han recreat un orfenat dels anys 90, una comunitat religiosa liderada per Machi que munta un equip de futbol amb els alumnes. En conversa amb À Punt, la veterana actriu conta com afronta el repte de protagonitzar la cinta: "La comèdia em mereix molt de respecte, és un gènere molt complicat i esgotador i cal donar-li el que es mereix", assegura. 

Carmen Machi, durant el rodatge de 'Llenos de gracia' a Paterna
Carmen Machi, durant el rodatge de 'Llenos de gracia' a Paterna / À Punt NTC

La producció té un elenc de luxe, copat de professionals de la terra. A Machi s'uneix la jove intèrpret valenciana Paula Usero, guardonada el passat mes de juny amb el premi 'Un futur de cine' que atorga Cinema Jove. També ha figurat entre les nominades al Goya com a millor actriu revelació pel seu paper en La boda de rosa, sota les ordres d'Icíar Bollaín. "M'ha fet molta il·lusió que des de València hagen comptat amb mi per a una producció. Poder rodar a casa sempre és un gust", ha declarat en À Punt. 

Completen el càsting noms de la talla de Núria González o Pablo Chiapella. Per a buscar els menuts que conformarien l'alumnat de l'orfenat, el director va entrevistar uns 2.000 xiquets a València. 

També et pot interessar

stats