Claudia Pinto, l'artista valenciana que s'ha alçat amb el Goya a millor Documental

L'èxit d'una hora i quinze minuts arriba després de l'esforç del talent valencià que ha format part de l'equip

Un dels Goya ha arribat a València de la mà de Claudia Pinto

El Goya al millor Documental del 2024 està a València. El cabut ha premiat el talent valencià, concretament l'obra dirigida per Claudia Pinto. La cinta Mentre siguis tu ret homenatge a l'actriu Carme Elías i les primeres gravacions estan localitzades a Llíria (Camp del Túria) on la realitzadora passa les seues vacances. "És una gran notícia per a celebrar", ha assegurat la jove.

El Goya llueïx ara com el tresor més preuat a les mans de la realitzadora, que ha obrat la màgia: "Jo he sigut la capitana de l'embarcació, però aconseguir que aquest projecte arriba a bon port és també que tot el món la tracte amb molta dedicació i molt d'amor", ha explicat.

L'èxit d'una hora i quinze minuts arriba després de l'esforç del talent valencià que ha format part de l'equip: "Aquesta película la vaig gravar ací a Llíria, en unes vacances d'estiu", ha confesat. El montatge també. Les dues productores són valencianes.

Un preuat guardó que arriba tot just una setmana després d'aconseguir el Gaudí al millor documental en tribut a Carme Elias. "Hem deixat la porta oberta, jo continue gravant", ha afirmat la jove. Ara té dos premis de qualitat per a una història potent que començà com un acte de resistència i encoratja a viure el present. 

També et pot interessar

stats