La Ciutat de les Arts i les Ciències oferirà tallers i contacontes nadalencs gratuïts

Del 2 al 6 de gener es realitzaran sessions de la Ciència a Escena.

L'emissari reial recull una carta per als Reis d'Orient
L'emissari reial recull una carta per als Reis d'Orient

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha programat sessions gratuïtes de la Ciència a Escena i contacontes nadalencs en els exteriors del Museu de les Arts i les Ciències. L'objectiu d'aquests tallers és divulgar la ciència d'una manera diferent, potenciant els aspectes més lúdics sense renunciar al rigor científic, amb una representació d'experiments com a fil conductor. Del dissabte 2 al dimecres 6 de gener, es realitzaran els tallers a les 12:30 i 16:00 hores i, per la seua part, els contacontes es faran a les 11:30, 13:30 i 17:00 hores.

A més, el mercat ambulant de Nadal té parades d'artesania, gastronetes, un pessebre vivent, exhibicions d'oficis tradicionals, una ludoteca musical i diversos tallers participatius infantils de manualitats amb temàtica nadalenca. L'emissari reial també estarà present per a recollir les cartes als Reis d'Orient.

Totes les activitats lúdiques i comercials compleixen amb la normativa vigent contra la Covid-19 i es desenvolupen a l'aire lliure en cadascun dels espais reservats. L'accés i l'eixida del mercat estaran controlats per a saber l'aforament en cada moment, evitant així aglomeracions i garantint que es mantinga la distància interpersonal de seguretat.

Visites guiades gratuïtes a la 'Galàxia Hung'

Fins al pròxim 6 de gener la Ciutat de les Arts i les Ciències organitza visites guiades gratuïtes per a conéixer la nova exposició “Galàxia Hung”, una mostra composta per un total de 14 escultures inspirades en la cultura taiwanesa i la vida quotidiana del país amb els colors brillants que s'observen en els seus patrons tradicionals.

Les visites guiades gratuïtes estaran disponibles cada dia a les 12:00 hores fins al pròxim 6 de gener. L'activitat té aforament limitat i és imprescindible reservar en el número de telèfon 961974686 com a mínim el dia anterior a la visita. La mostra romandrà en els exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències fins al pròxim 21 de febrer.

També et pot interessar

stats