La Ciutat de les Arts i les Ciències acull la tercera edició del Dona Festival

Tindrà lloc el pròxim 6 de març, comptarà amb artistes i djs dones i l’entrada és gratuïta.

El cartell d’enguany compta amb artistes locals i internacionals
El cartell d’enguany compta amb artistes locals i internacionals / Ajuntament de València

El Dona Festival 2020, un esdeveniment pioner que se celebra a Espanya amb motiu del Dia Internacional de la Dona, compleix la tercera edició. Tindrà lloc el pròxim 6 de març des de les 17 hores a la Ciutat de les Arts i les Ciències amb artistes locals i internacionals, i l’entrada és gratuïta.

“El cartell d’aquest festival està compost íntegrament per artistes i djs dones, fet que ha sigut pioner i únic al nostre país”, ha subratllat el regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, qui ha posat en valor “el creixement del festival des de la seua primera edició en el Cobert número 2 de la Marina en 2018”. “El Dona Festival va nàixer amb la participació exclusiva d’artistes locals, incloent en la seua segona edició artistes nacionals i aquest últim any internacionals”, ha explicat. “És un símbol davant un problema que hi ha: l’escàs nombre de dones en moltes esferes de la vida pública, en aquest cas l’àmbit musical. Aquest festival reivindica el paper de la dona en l’esfera pública, el seu apoderament i la seua independència”, ha remarcat.

L’entrada és totalment gratuïta, encara que només podran accedir els majors de 16 anys fins a completar l’aforament màxim de 4.500 persones.

Els assistents gaudiran, des de les 17 hores del 6 de març fins a les 3:30 hores del 7 de març, d’un cartell de música variada que comptarà amb les actuacions de Dena Lisa o Dulce Nava i DJs com Marien Baker o Monica X. Les entrades ja es poden adquirir en www.diadeladona.com, web en la qual es podrà també consultar la programació.

També et pot interessar

stats