Circ, màgia i humor en la programació nadalenca de l'Escalante de València

Arriba la guardonada producció 'Yolo', de Lucas Escobedo, i 'El misteriós cas de Houdini i l'habitació tancada', del campió d'Espanya de màgia Nacho Diago

Yolo va ser guardonat amb el Premi Arts Escèniques Valencianes del 2019 al millor espectacle de circ
Yolo va ser guardonat amb el Premi Arts Escèniques Valencianes del 2019 al millor espectacle de circ / Teatre Escalante.

Torna el Nadal a l'Escalante, una de les cites més antigues de la ciutat de València amb les arts escèniques per a xiquets i xiquetes. Del 26 de desembre al 4 de gener del 2020 oferirà al Teatre Principal, i amb entrades populars a 5€, dos espectacles: la guardonada producció del centre Yolo, de Lucas Escobedo, i El misteriós cas de Houdini i l'habitació tancada, del campió d'Espanya de màgia Nacho Diago.

L'energia de Yolo pujarà a l'escenari del Teatre Principal del 26 al 31 de desembre per a conquistar el públic escolar i familiar amb un espectacle innovador que exalta l'esperit vitalista i jovial a través dels nous llenguatges del circ contemporani. Es tracta d’un muntatge de la Cia Lucas Escobedo, reconegut amb dos premis Feten al millor espectacle de gran format i millor espai sonor i amb el Premi de les Arts Escèniques Valencianes del 2019 al millor espectacle de circ.

La música, el cant, la percussió corporal i els versos de Goytisolo i Celaya posen veu a aquest espectacle per a impulsar el significat de les paraules que li donen títol: “Yolo” (You Only Live Once), només es viu una vegada. Una potent banda sonora creada ex professo per Raquel Molano, pensada i ideada per a contagiar felicitat al públic i recordar la importància de viure el moment, assaborir els instants i celebrar la vida amb alegria i bon humor.

I una vegada ha arribat el 2020, la màgia es farà present a l'Escalante amb El misteriós cas de Houdini i l'habitació tancada. L'actor, mag i creatiu multidisciplinari Nacho Diago convidarà el públic a deixar-se captivar per la màgia a través de la llegenda d'un dels seus grans mites: Houdini. Un homenatge al gran mestre que narra de manera atractiva un misteriós capítol de la seua vida. Serà el 3 i 4 de gener al Teatre Principal.

Diago va començar la seua trajectòria artística des de molt jove actuant en els més prestigiosos festivals de màgia de tota l'escena espanyola fins a alçar-se amb el I Premi de Màgia al Congrés Màgic Nacional i convertir-se en el campió de Màgia d'Espanya.

També et pot interessar