El circ contemporani més internacional atraca en el Grau de Castelló

Des d'aquest divendres i fins diumenge, el festival Grau de Circ ofereix espectacles amb trapezis, pèndols, trampolins i llits elàstics

Dues equilibristes realitzen una actuació durant l'última edició del circ
Una equilibrista realitza una actuació durant l'última edició del circ / Grau de Circ

El barri del Grau de Castelló de la Plana acull des d’aquest divendres la tercera edició de Grau de Circ, una proposta cultural de circ contemporani, amb obres en valencià i dirigida a públic familiar, que organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la ciutat. 

Després de la pausa forçada per la covid l'any 2020 i d'un 2021 deslluït, en què les restriccions de la pandèmia van obligar a traslladar les celebracions d’aquesta fira al recinte del Planetari de Castelló, el circ torna enguany al parc de la Panderola amb dues pistes, i afig un tercer escenari en la plaça de Sète del Grau.

Espectacle de l'edició de 2021 de Grau de Circ
Espectacle de l'edició de 2021 de Grau de Circ / Grau de Circ

L'esdeveniment és completament gratuït i es realitza del divendres al diumenge a partir de les 18:30 hores. Els trapezis, trampolins i llits elàstics formen part de l’agenda, amb 11 espectacles de gran format. Per primera vegada, alguns d’ells són internacionals, com l’espectacle italià Dolce salato, premiat amb el premi de dramatúrgia Otelo Sarzi 2020; i l’actuació francesa Mauvais Coton, amb un gran pèndol gegant que sempre es troba en moviment. Les altres companyies participants són de Castelló, València, Barcelona, Andalusia, Navarra i Madrid.

Imatge d'arxiu d'un dels espectacles de l'edició de 2021 de Grau de Circ
Imatge d'arxiu d'un dels espectacles de l'edició de 2021 de Grau de Circ / Grau de Circ

A més, el dissabte a les 11:00 hores s’han programat dos tallers al parc de la Panderola: un d’ells sobre trapezi volant, a càrrec de Kanbahiota Troup, i un altre d’aeris dirigit a públic infantil, a càrrec del Grup Baraka.

També et pot interessar

stats