Cinquena edició de la Mostra la Ploma

Aquest festival de cinema i cultura per la diversitat familiar, sexual i de gènere tindrà lloc al Centre del Carme.

Aquest festival de cinema i cultura per la diversitat familiar, sexual i de gènere tindrà lloc al Centre del Carme del 17 al 27 d'octubre.
Aquest festival de cinema i cultura per la diversitat familiar, sexual i de gènere tindrà lloc al Centre del Carme del 17 al 27 d'octubre. / GVA

Aquest divendres s'ha presentat la cinquena edició de la Mostra la Ploma, el Festival Internacional de Cinema i Cultura per la Diversitat Familiar, Sexual i de Gènere. El festival tindrà lloc del 17 al 27 d'octubre al Centre del Carme i els campus de la Universitat de València. En total, es projectaran 41 cintes entre curtmetratges i llargmetratges de 20 països com ara el Brasil, Georgia, l'Iran o Kènia. 

La programació comença el 17 d'octubre pròxim i conclou el 27 d'octubre, quan es projectaran les pel·lícules guanyadores. La pel·lícula inaugural serà el documental La resistència trans, coproduïda per El Barret i Lambda, amb el suport d'À Punt.

El festival pretén, a través de les diferents propostes, exposar un "variat panorama transversal sobre diferents problemàtiques relacionades amb les identitats sexuals no heteronormatives".

També et pot interessar

stats