Cinquena edició d' Intramurs 2018

#Atòpic busca reaccions atòpiques davant l'art.

Cinquena edició d\' Intramurs 2018
Cinquena edició d' Intramurs 2018

Des del 18 d'octubre i fins al dia 28 d'octubre, té lloc al centre històric de València la cinquena edició del festival cultural Intramurs 2018, que aposta per l'experimentació artística al Mediterrani, i té com a emblema l'etiqueta #Atòpic, perquè es busquen reaccions atòpiques davant l'art. De fet, els organitzadors d'Intramurs recomanen caminar pels carrers de València, completament receptius, per a poder sentir l’art com a procés intern, transformador i purificador.

En Intramurs 2018 participen artistes de tot el món dins de l'àrea delimitada per les antigues muralles de València. El festival ofereix una extensa programació gratuïta, que inclou música, audiovisuals, arts vives, aparadorisme i exhibicions entre d'altres. La programació detallada i la ubicació de cada esdeveniment artístic es poden consultar en el web oficial del festival.

Donat que la majoria dels esdeveniments se celebren a l'aire lliure, podrien suspendre's en funció de l’oratge. Les persones interessades podran confirmar si hi ha canvis en la programació a través de les xarxes socials d'Intramurs 2018.

També et pot interessar

stats