Cinema Jove programa un concert de les bandes sonores de l’oscaritzat Olivier Arson

Peces com la banda sonora d’El Reino i As bestas es podran escoltar al Teatre Principal de València, interpretades per la Jove Orquestra de la Generalitat

El Festival Cinema Jove progama un concert de bandes sonores del compositor francés Olivier Arson / À Punt NTC

El Festival Cinema Jove ha programat per a aquest dimecres, al Teatre Principal de València, un concert de bandes sonores del compositor francés Olivier Arson, que va guanyar el Goya en 2019 per la música d’El Reino.

Les seues peces seran interpretades per la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, i és la primera vegada que les seues partitures es toquen en un teatre amb tants músics i músiques, fins a 75.

Amb aquest concert, Cinema Jove vol posar el focus en la part de les pel·lícules que juga amb les emocions des d'un segon pla, una part que a Arson cada dia li interessa més, segons ha explicat a À Punt NTC. “És un treball quasi psicològic, de passar desapercebut, molt interessant que vull explorar cada vegada més”, afirma. 

Entre altres composicions, la banda sonora de l'última pel·lícula de Sorogoyen, As bestas, que encara no ha arribat a Espanya, s'estrenarà demà a València en aquest concert en què el mateix Sorogoyen estarà present, gaudint de la música que ha marcat la seua carrera.

També et pot interessar

stats