Cinema Jove distingeix Paula Usero com a jove promesa cinematogràfica

L’actriu afirma estar “emocionada” perquè siga la seua terra la que li atorgue el seu primer premi “important”

Paula Usero premi Cinema Jove / À Punt NTC

“Emocionada”, així ha rebut l’actriu valenciana Paula Usero la notícia que serà la jove promesa distingida enguany pel festival Cinema Jove. L’actriu de 29 anys, que protagonitza la sèrie #Luimelia en AtresPlayer i que va estar nominada als Goya com a millor actriu revelació, confesa a À Punt que el guardó li fa una il·lusió especial perquè és el primer “important” que rep i perquè, precisament, el recollirà a la seua terra. 

A més, Paula Usero ha reconegut que ha sigut una fidel assistent de Cinema Jove, per això tindre el premi “Un futur de cinema” li fa una il·lusió especial. “Sempre he vist un muntó de projeccions, sempre he participat en totes les edicions del Cinema Jove i que siga el primer premi important que rep, em fa estar molt emocionada”, afirmava. 

"La versatilitat de formats i de personatges interpretats" per Paula Usero ha sigut determinant per a la concessió del guardó, segons ha destacat el director del Cinema Jove, Carlos Madrid, en un comunicat.

Actriu d'èxit en '#Luimelia'

L'èxit de la sèrie #Luimelia, així com la nominació d’Usero com a millor actriu revelació als Goya d’enguany, a actriu de repartiment dels Premis Feroz i a les Medalles CEC pel seu treball en la pel·lícula La boda de Rosa, d’Icíar Bollaín, "són la confirmació del talent d'una intèrpret que es va posar per primera vegada davant de les càmeres quan encara era una xiqueta", com han assenyalat des de Cinema Jove.

Amb aquest premi, el certamen cinematogràfic que acollirà València durant la segona quinzena de juny augura “un avenir d'èxits a intèrprets de la nova fornada de la indústria audiovisual espanyola”. De fet, actors com Elena Anaya, Marta Etura, Carlos Areces, Leticia Dolera o Adrián Lastra van rebre en el seu moment aquest reconeixement, com recorden des de la direcció del festival.

Paula Usero, per la seua banda, afirmava que “tot i desconèixer el que comporten els premis”, perquè el de Cinema Jove és primer important rebut fins ara, espera que almenys li valguen perquè la conega més gent i puga participar en més càstings. 

Actualment, Usero ha acabat el rodatge de la quarta temporada de #Luimelia i ha avançat a À Punt que té entre mans un altre projecte “que la portarà a estar a prop de València”, però que encara no pot revelar.

També et pot interessar

stats