El cinema com a eina per a millorar la societat

Finalitza el V Festival de Cinema Ciutadà Compromés 2019 amb una gala al Teatre Micalet de València.

El Teatre Micalet acull la gala de cloenda i lliurament de guardons d’enguany
El Teatre Micalet acull la gala de cloenda i lliurament de guardons d’enguany / Acicom

S’acomiada la cinquena edició del Festival de Cinema Ciutadà Compromés que organitza Acicom (Associació Ciutadania i Comunicació) que s’ha fet en 42 sales diferents, la gran majoria, seus d’associacions culturals i entitats cíviques i ciutadanes.

Durant la gala de cloenda del festival, al Teatre Micalet de València, s’han lliurat els Premis Festival CCC 2019 a l’obra Alfaro, l’art compromés, de Vicent Tamarit, i al Cancionero y romancero de ausencias, de Joan Gómez Alemany, en les categories de documental i ficció.

El jurat del Festival de Cinema Ciutadà Compromés 2019 també ha premiat el documental Siete leguas, de Jon Ander Santamaría i Marcia Castillo, en la categoria de millor producció de micromecenatge; (M)otherhood, de les directores Laura García i Inés Peris, en la de noves realitats socials; i Cant al ras, de Josep Pitarch, en la categoria de millor audiovisual de promoció del valencià.

Per la seua banda, el Premi del Públic ha sigut per al documental Històries de 3F, que fa una reconstrucció de les històries del barri valencià de Tres Forques a partir de la participació veïnal.

També et pot interessar

stats