Cinema, circ i rap en l’agenda cultural del cap de setmana

Aquest divendres s’estrena el musical 'Tengamos la fiesta en paz', rodat a València

Cinema, circ i rap en l’agenda cultural del cap de setmana

Encetem el desembre amb un musical familiar. Rodat a València, 'Tengamos la fiesta en paz' és una de les estrenes de cine que s'avancen a Nadal i la primera proposta de l’agenda cultural del cap de setmana.

Un musical rodat a València per a tota la família

Un matrimoni en crisi, uns fills que volen posar fi a les discussions. Amb Nadal de fons arriba la comèdia musical 'Tengamos la fiesta en paz', una malifeta infantil que demostra que la música i l'esperit nadalenc són els millors ingredients per a unir tota la família.

Lectura ambientada en l’edat de bronze

Temps de lectura amb la novel·la 'La que une las palabras'. L'autor, Jorge Bea, Premi Pilar Miró de l'Acadèmia de la Televisió, presenta una història ambientada en l'edat de bronze en què una contadora d'històries recorre llogarets per a narrar fets del passat, però també per a anunciar les coses que han de vindre.

El circ més pur de la família Raluy

El Circ Raluy Legacy torna a València per a presentar la seua última bogeria. 'Todo (LO)CURA' és un espectacle ple d'humor i optimisme, en què a l'escenari no falta el risc i la màgia. S'hi podrà assistir fins al 6 de febrer.

Sessió de rap a Sant Joan d'Alacant

La rapera alacantina Hakuna Tanaka presenta disc nou: 'Audio-Retrato'. Es tracta d’un autoretrat musical en què els versos i les rimes recullen la seua experiència vital i s'allunyen de les etiquetes senzilles. El concert té de presentació serà aquest divendres, 3 de desembre, a les 22 hores a la Sala Euterpe de Sant Joan d'Alacant.

També et pot interessar

stats