El cineasta valencià Paco Plaza opta per primera vegada a la Concha d’Or en el Festival de Sant Sebastià

Plaza ha estat nominat al Goya diverses vegades i és responsable de grans èxits de terror com 'Verónica' i 'REC'

Imatge d'arxiu de Luis Tosar i Paco Plaza
Imatge d'arxiu de Luis Tosar i Paco Plaza / Europa Press

El cineasta valencià Paco Plaza opta per primera vegada a la Concha d’Or en el Festival Internacional de Sant Sebastià amb La abuela, una nova incursió en el cinema de terror a partir d'una idea original que ha desenvolupat Carlos Vermut en el guió. El film narra la vida d'una jove que deixa el treball com a model a París per tornar a Madrid i cuidar de l'àvia malalta.

Plaza ha estat nominat al Goya diverses vegades i és responsable de grans èxits del cinema de terror, com la recent Verónica (2017), Quien a hierro mata, i la saga REC

Competirà en la Secció Oficial de la 69a edició del festival amb les pel·lícules Maixabel, d’Icíar Bollaín; El buen patrón / The Good Boss, de Fernando León de Aranoa; i Quién lo impide, de Jonás Trueba.

Els films Las leyes de la frontera, de Daniel Monzón, que clausurarà el certamen; La hija, de Manuel Martín Cuenca; la sèrie La fortuna, d'Alejandro Amenábar; i el curtmetratge Rosa Rosae. La Guerra Civil, de Carlos Saura, també hi participaran, però fora de concurs.

També et pot interessar

stats