Cine a la fresca: les millors terrasses, platges i autocines per a este estiu

Vora la mar o a la plaça del poble, les sessions nocturnes a cel obert són un dels millors plans per a les nits estiuenques

Alguns pobles projecten pel·lícules a la fresca fins a setembre
Alguns pobles projecten pel·lícules a l'aire lliure fins a setembre

Amb l'arribada de l'estiu, molts municipis valencians projecten pel·lícules a l'aire lliure. Els espais oberts de museus, parcs o platges es reconverteixen en cines on gaudir de les últimes novetats de la cartellera o de les pel·lícules d'altres èpoques. També els autocines, encara que oberts tot l'any, s'omplin estos mesos d'espectadors dins o fora dels vehicles.

De nord a sud, moltes són les opcions per a gaudir d'una pel·lícula a la fresca. Per exemple, Serra, al Camp de Túria, manté activa des del 1961 la terrassa d'estiu més antiga de la Comunitat Valenciana i tres dels huit autocines que queden a Espanya estan a València, Dénia i Mutxamel. També altres organismes com la Diputació de València han organitzat un cicle amb dènou pel·lícules en diferents platges de la costa. En este mapa trobaràs una recopilació de les pantalles sobre arena o places on canviar el sofà de casa per un cine amb el cel com a sostre.

També et pot interessar

stats