Cinc visions sobre la globalització: Aielo de Malferit acull l’exposició "Posicions de resistència"

Aquesta és la primera de tres exposicions que es fan a la localitat amb motiu de la capitalitat cultural

L'exposició mostra la globalització, la voracitat de les grans ciutats i l'oblit de les minories / À Punt NTC

Aielo de Malferit acull l'exposició "Posicions de resistència. Art contemporani de la Generalitat", en la qual cinc artistes mostren la seua visió del costat més nociu de la societat convulsa actual.

La mostra arreplega perspectives diverses sobre la globalització, la voracitat de les grans ciutats i l'oblit de les minories. L’espectador pot percebre la posició de resistència sobre la realitat que ens envolta, despullada de mirades convencionals i restituïda a través del sentit de l'art.

Aquesta és la primera de les tres exposicions que es faran a la localitat de la Vall d'Albaida amb motiu de la capitalitat cultural. "És la millor manera d'accedir a sectors de la població que normalment es queden fora", ha explicat Ximo López, secretari autonòmic de Cultura.

Amb l'objectiu de convertir la cultura en element vertebrador i atraure l'interés a expressions artístiques d'última generació, les peces d'aquesta exposició formen part de la col·lecció d'art contemporani de la Generalitat, que es va iniciar el 2017 per a impulsar i revitalitzar el sector artístic valencià i que es basa en tres equilibris: generació, tècniques i de gènere.

L'exposició es podrà visitar al Palau de Malferit fins al 28 d'agost.

També et pot interessar

stats