Cinc start-ups del videojoc representaran el talent valencià a Dreamhack

València Activa i el festival de videojocs Dreamhack s'alien per a impulsar l’emprenedoria en el sector del gaming valencià

14.07-dreamhack.mp4
Dreamhack en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

València Activa llança amb DreamHack, el festival de videojocs i oci digital més important de l’estat, una iniciativa per a impulsar la innovació i l'emprenedoria en el sector del gaming valencià.

A través d’una convocatòria llançada a través de VIT Emprende, la xarxa d’emprenedoria innovadora de València Activa, el festival comptarà enguany amb la presència de cinc empreses emergents valencianes del sector dels videojocs i els e-sports.

La regidora de Desenvolupament Innovador, Pilar Bernabé, ha afirmat que "l'objectiu de València Activa és facilitar l'oportunitat a les empreses tecnològiques i digitals d’exposar en l'esdeveniment perquè puguen donar visibilitat als seus projectes, establir relacions comercials i testar l'estat de la competència".

En aquesta línia, Javier Carrión, el director de DreamHack València, ha assenyalat que aquest esdeveniment, que se celebrarà entre l'1 i el 3 de juliol a Fira València i reuneix empreses tecnològiques, gamers i agents d'inversió, "és el millor lloc per a donar veu i impulsar internacionalment aquests projectes".

Dreamhack és un esdeveniment referent internacionalment en el sector que romandrà actiu les 24 hores el cap de setmana i oferirà tornejos d’esport professionals, tornejos de jocs amateur, la popular LAN Party, conferències o música en directe. Milions d’aficionats segueixen les emissions del festival en línia.

L'organització preveu generar en aquesta edició un impacte econòmic de 10 milions d'euros, més de 170 noves ocupacions i arribar a la xifra dels 75.000 assistents.

També et pot interessar

stats