El certamen Castelló Negre porta 40 activitats a cinc municipis

El programa recull tallers de cinema, tertúlies literàries, projeccions, presentacions de novel·les i exposicions d'art.

Com a impulsora d'aquesta iniciativa, la Diputació de Castelló acollirà al voltant d'una desena d'activitats
Com a impulsora d'aquesta iniciativa, la Diputació de Castelló acollirà al voltant d'una desena d'activitats

El X Certamen Nacional de Gènere Negre i Policíac Castelló Negre portarà aquest mes de febrer un total de 40 activitats als municipis de Benicàssim, Castelló, Peníscola, Vila-real i Nules.

Entre les activitats programades hi ha tallers de cinema, tertúlies literàries, projeccions, presentacions de novel·les o exposicions d'art. Enguany Alicia Giménez Barlett rebrà el premi Castelló Negre per la seua trajectòria.

Com a impulsora d'aquesta iniciativa, la Diputació de Castelló acollirà al voltant d'una desena d'activitats. Així, aquest divendres, a les 19.00 h, s’inaugurarà l'exposició fotogràfica '10 anys de Castelló Negre' a l'Espai Cultural Obert Les Aules.

El diputat de Cultura, Vicent Sales, ha dit que Castelló Negre és una "cita ineludible" per als artistes, directors, actors, productors, escriptors i editors de primer nom i, a més, ajuda "a fer conéixer nous talents". A més, ha destacat que Castelló Negre s'ha convertit en una iniciativa de qualitat que suposa un "atractiu turístic" i un recurs per a "dinamitzar l'activitat cultural de les ciutats".

També et pot interessar

stats