El Centre del Carme de València, una incubadora per a potenciar el talent musical valencià

Sis bandes de joves han començat a treballar i formar-se en la indústria musical

El Centre del Carme de València es converteix en una incubadora de talent musical

A més de ser uns dels centres culturals més prestigiosos, el Centre del Carme de València es converteix des d’aquest dijous en incubadora de talent musical. 

Sis bandes de joves comencen a treballar i formar-se en la indústria musical. Són músics, valencians i no arriben als 30. A l'abril, dos de les bandes entraran en un estudi professional per a gravar les seues cançons. 

Anouck the Band fa més d'un any en açò de la música i són una de les sis bandes que entren en el bressol del CCCC Music Lab del Centre del Carme de València. El talent el porten de casa, però necessiten aprendre més de la indústria musical. Guille Giner i Anouck Peris asseguren que dominen la part creativa però aspectes com plans de llançament, màrqueting o xarxes socials se’ls escapen de les mans. 

Tal i com explica Roberto Gimeno, director del CCCC Music Lab, l’objectiu del projecte és intentar “democratitzar” el procés d’accés a la industria musical. “La indústria està molt enfocada entre Madrid i Barcelona i son circuits on és difícil entrar”, afirma. 

Des de l'Alcora arriba Jaime Allepuz. És mestre d'escola però encara no té clar si el seu futur està dins l'aula o damunt dels escenaris. Ara com ara, la gràcia del públic la té perquè Allepuz és l'únic que ha entrat en el programa formatiu gràcies a les votacions en xarxes socials.

En aquesta primera edició tindrà majoritàriament veu femenina, rebran classes magistrals fins l'abril i els vorem en més d'un concert. 

També et pot interessar