El Centre del Carme estrena #CCCContesenCasa

Es tracta d’un programa de ràdio en línia que acostarà als més menuts i menudes contes, entrevistes i animació lectora.

Imatge de la  nova proposta CCCCenCasa
Imatge de la nova proposta CCCCenCasa / Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

El Centre del Carme Cultura Contemporània estrena aquest diumenge, a les 12 del migdia, el seu primer programa radiofònic en línia #CCCContesenCasa, una proposta que permetrà traslladar a l’àmbit virtual els contacontes que solien fer-se els caps de setmana.

El nou format també inclourà entrevistes i animació lectora, amb la col·laboració de Rebombori Cultural i continuarà promulgant valors com la diversitat, la igualtat, la cultura, l’ecologia, el respecte cap a les persones grans i la importància de les tradicions.

Cada capítol del podcast durarà entre 20 i 25 minuts, i constarà de diverses seccions, entre elles una dedicada als Contes per telèfon de l’escriptor italià Gianni Rodari i una altra on cada setmana intervindrà algun escriptor o escriptora, com el pedagog i autor valencià José Vilaseca o l’escriptor de literatura infantil i juvenil, Santiago García Clairac.

#CCCCasa forma part de #CCCHabitantEspais, un projecte d’educació i mediació que ofereix a les mares i pares recursos per a donar resposta a les necessitats de la infància i fomentar el diàleg a través de la cultura.

“La literatura i la tradició oral ocupen una part important en la programació habitual del Centre del Carme, i en aquest sentit, tenen un paper essencial dins el nostre nou projecte en línia, dirigit al públic infantil, com a transmissió de coneixements i emocions”, ha explicat el director del centre, José Luis Pérez Pont.

També et pot interessar

stats