El Centre del Carme acull l’obra destacada de l’il·lustrador Miguel Calatayud

L’exposició arreplega 220 obres originals dels últims 20 anys i reproduccions de gran format

L'exposicio de Miguel Calatayud, al Centre del Carme de Cultura Contemporània de València / 'À Punt NTC'

Entre els grans il·lustradors amb denominació d'origen destaca Miguel Calatayud. Multipremiat, prolífic i amb una obra heterogènia, ara exposa al Centre del Carme de Cultura Contemporània de València. Una selecció de les seues millors il·lustracions dels últims 20 anys, amb més de 220 obres originals i reproduccions de gran format. 

Com a gran renovador de la il·lustració gràfica, el treball de l'artista d'Asp (Vinalopó Mitjà) s'assimila a colp de vista a través de cartells, historietes i còmics. Dibuixos inconformistes, provocadors, que donen testimoni d'un talent torrencial. Al servei d'una carrera coherent, el dissenyador alacantí ha construït un món propi figurat. 

L'homenatge il·lustrat que li dedica el Centre del Carme de Cultura Contemporània és una aproximació acurada, amb 220 originals, reproduccions i documents. El llenguatge modern, subjugador, tenyeix cinc dècades de producció creativa. 

Distingit amb el Mèrit Cultural, Calatayud ha rebut el Premi Nacional d'Il·lustració tres vegades. Referent d'un punt de vista exclusiu on cada detall té sentit i la sorpresa està garantida.  

També et pot interessar

stats