Centenars de castellonencs i castellonenques han participat en la Trobada del Ball Perdut

La plaça Major de Castelló ha sigut escenari de l'onzena Trobada del Ball Perdut.

Centenars de persones participant en la Trobada del Ball Perdut
Centenars de persones participant en la Trobada del Ball Perdut / Teresa Violeta

La capital de la Plana s'ha convertit hui en el centre dels diferents balls perduts recuperats al llarg de les comarques de Castelló. Ha sigut amb motiu de la celebració de l'XI Trobada del ball Perdut que s'ha celebrat a la plaça Major de Castelló.

Milers de castellonencs i castellonenques, vinguts de diferents pobles de les comarques de Castelló, han gaudit d'aquesta trobada cultural. Un acte organitzat per l'Agrupació d'Entitats del Ball Perdut en col.laboració amb l'Ajuntament de la ciutat. 

La ballada participativa té com a objecitu la recuperació de les danses populars que es ballaven en les places dels pobles durant el segle XIX. La plaça Major de Castelló ha esdevingut un escenari popular, on s'ha pogut veure ballar danses com ara L'anguila, Les Seguidilles o o La bolangera.

Una vegada finalitzada la trobada, els assistents han gaudit d'un sopar de germanor en la plaça Major de la capital de la Plana i després s'ha celebrat una festa popular oberta a tot el món, on han destacat danses tan reconegudes com El Bolero de Castelló.

També et pot interessar

stats