Més de cent joves es donen cita en el 'Cap de setmana a la Trobada' de Teatre Jove de l'IVAJ

S'organitzen tallers, assajos intensius, una vetlada amb una actuació col·lectiva i la segona jornada en la qual cada grup treballa la seua pròpia proposta.

Participants de la Trobada Teatre Jove a Castelló
Participants de la Trobada Teatre Jove a Castelló / @e_inestable

Un total de 102 joves participen aquest cap de setmana en el 'Cap de setmana a la Trobada', en l'alberg juvenil La Marina a Moraira (Alacant), emmarcat en el programa de l'Institut Valencià de la Joventut Projecte Inestable/Teatre de la Joventut.

Teatre de la Joventut 2020 ha programat tant aquest cap de setmana com el celebrat a Benicàssim els dies 25 i 26 de gener, que són l'avantsala participativa de la 7a Trobada de Teatre Jove, que tindrà lloc en la setmana del 23 al 27 de març a València i en la del 30 de març al 3 d'abril tant a Castelló i com a Alacant.

La iniciativa es desenvolupa en la Xarxa Valenciana d'Albergs Juvenils amb l'objectiu de "millorar les creacions i, sobretot, enfortir la identitat grupal de joves que comparteixen el seu temps fent teatre".

Al llarg del 'Cap de setmana a la Trobada', a Moraira s'organitzen tallers, assajos intensius, una vetlada amb una actuació col·lectiva i la segona jornada en la qual cada grup treballa la seua pròpia proposta i reflexiona amb la resta de participants, compartint processos creatius.

Durant les setmanes de la Trobada de Teatre Jove es desenvolupen tres jornades de formació amb Cefire Artisticoexpressiu per al professorat, que s'organitzen a València el 7 de març, a Castelló el 3 d'abril i a Alacant el 4 d'abril. En aquesta iniciativa col·labora també la Federació d'Ensenyament CCOO-PV.

També et pot interessar