Més de cent artistes participen en l’edició virtual del Cant Al Ras de Massalfassar

À Punt emet demà diumenge un documental sobre aquesta trobada de música tradicional.

Cartell anunciador del festival d'enguany
Cartell anunciador del festival d'enguany

Enguany no serà Al Ras, sinó A Recer. L’arrelat festival de música tradicional, que Massalfassar celebra cada mes de maig, es trasllada aquesta nit als domicilis particulars a través de les pantalles. Les restriccions a què obliga l’estat d’alarma impedeixen enguany fer aquesta trobada de cant d’estil. Per això els organitzadors, la Colla de Dimonis de Massalfassar, celebrarà un festival virtual a través de Facebook, amb el nom de Cant a Recer.

En aquest sentit, està previst que més de cent músics i cantadors participen en aquesta trobada virtual, que començarà a les 22:30 hores d’aquest dissabte. Pep Gimeno Botifarra, Marta Margaix, Carles Gil i la Rondalla l'Arnadí i Escola Gatzara seran alguns dels convidats d’aquest festival de Cant a Recer.

A més, la Colla de Dimonis de Massalfassar ha instat els seguidors en les xarxes socials a preparar-se un sopar “amb productes de la terra”, com l’embotit, les faves i la mistela, per a assaborir-lo mentre segueixen el Cant, i a compartir les imatges d’aquest sopar a través de les xarxes socials.

D’altra banda, À Punt emetrà aquest diumenge el documental Cant al Ras, la nit del poble, que acostarà als espectadors aquest consolidat festival de música tradicional de Massalfassar.

També et pot interessar

stats