Les cendres de Camilo Sesto reposaran en un mausoleu a Alcoi al costat dels seus pares

Centenars d'admiradors, amics i veïns passen per la capella ardent oberta en el saló de plens de l'ajuntament.

Foto de portada: Camilo Blanes, fill de Camilo Sesto, atén els mitjans a l'entrada de la capella ardent amb les cendres del seu pare, a l'Ajuntament d'Alcoi

Les cendres del cantant Camilo Blanes Cortés, mundialment conegut com a Camilo Sesto, reposaran en un mausoleu en el cementeri d'Alcoi, la seua ciutat natal, on estarà acompanyat dels seus pares. Així ho ha anunciat el seu fill, Camilo Blanes júnior, en la capella ardent oberta en el saló de plens de l'ajuntament d'Alcoi, on s'ha sentit "molt emparat" pels centenars d'admiradors, amics i veïns s'han acudit per a acomiadar del seu pare. L'acte d'homenatge continuarà obert ininterrompudament fins a les 20 hores. 

El fill de Camilo Sesto ha assegurat que "es farà un mausoleu, el millor que es pot fer per ell", abans de confessar que el seu pare "estaria impressionat amb tot l'afecte rebut al llarg dels anys de la gent alcoiana, d'Espanya i el món sencer". 

Per part seua, l'alcalde del municipi, Antonio Francés, ha destacat que "per fi el poble d'Alcoi pot tindre l'ocasió d'acomiadar-se de Camilo Sesto i centenars de persones ens han acompanyat en aquest dia tan esperat", a partir del qual "descansarà ací com era la seua voluntat".

      

El fill s'ha mostrat convençut que els admiradors "continuaran venint a Alcoi al llarg dels anys i possiblement de les dècades". Cal destacar que l'alcalde va anunciar fa uns dies que la capital de l’Alcoià acollirà un museu dedicat al cantant per al qual s’estudia a hores d’ara la ubicació.

El pare Ángel oficia un funeral a Madrid

D’altra banda, el pare Ángel, president de l'ONG Missatgers de la Pau, oficiarà aquest dissabte una missa funeral en memòria de Camilo Sesto a l'església de Sant Antoni de Madrid, on és rector. L’ofici religiós se celebrarà a instàncies de l'Associació Sempre Camilo Sesto. Durant el funeral sonaran cançons de l’artista. 

També et pot interessar

stats