Celine Dion cancel·la la gira europea de 2023 per problemes neurològics

La cantant ha anunciat que pateix la síndrome de la persona rígida, una malaltia que li causa espasmes musculars que li impedeixen actuar

Celine Dion en una imatge d'arxiu
Celine Dion en una imatge d'arxiu / Tom Rose

Celine Dion pateix una malaltia neurològica que l'ha obligada a cancel·lar la gira europea de 2023. La cantant canadenca ho ha anunciat amb la publicació d'un vídeo en les seues xarxes socials en el qual confessa que pateix l'anomenada síndrome de la persona rígida, una malaltia que li causa espasmes musculars que li impedeixen actuar.

"Un gran equip mèdic treballa al meu costat per a ajudar-me a millorar, i també em donen esperança i suport els meus fills", assenyala Dion en el vídeo, on s'emociona i diu entre llàgrimes que "tot el que sé fer, tot el que he fet en la meua vida i el que més vull és cantar".

Amb anterioritat, la cantant ja havia retardat la gira europea un any, de 2022 a 2023, pels problemes musculars que finalment han sigut diagnosticats com a símptomes d'una rara malaltia que en paraules de la mateixa Dion "afecta una persona entre un milió".

"Els espasmes m'afecten en tots els aspectes de la vida, a vegades em dificulten fins i tot caminar, i tampoc em permeten usar les cordes vocals com ho feia abans", assenyala Dion, que expressa la seua esperança d'"estar ja en el camí de la recuperació".

En una publicació posterior la cantant anuncia que reprograma els espectacles de la primavera de 2023 per a l'any 2024 i confirma que cancel·la huit dels seus espectacles d'estiu de 2023.

També et pot interessar

stats