Se celebra a Gandia la Primera Trobada Turisme Comunitat Valenciana: Territori Borja

L’objectiu és promocionar l’oferta turística dels municipis que integren la ruta.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, en la presentació d'un receptari inspirat en els Borja, que forma part de la Ruta dels Borja.
El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, en la presentació d'un receptari inspirat en els Borja, que forma part de la Ruta dels Borja.

Aquest diumenge, 30 d'octubre, té lloc a Gandia la Primera Trobada Turisme Comunitat Valenciana: Territori Borja, una trobada en la qual participaran els municipis que configuren la Ruta dels Borja i que coincideix amb la fira i festes del municipi de Gandia.

La trobada s’emmarca dins del conveni de col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana amb l'Ajuntament de Gandia per a comercialitzar la Ruta dels Borja, i el seu objectiu és promocionar l'oferta turística dels municipis que integren la ruta.

Una ruta que creix

Precisament aquesta passada setmana, el Consell ha autoritzat un conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Xàtiva, també amb l’objectiu de potenciar i comercialitzar aquesta mateixa ruta turística.

A aquest conveni s’ha destinat una partida de 80.000 euros, dels quals l’Ajuntament de Xàtiva podrà disposar per a impulsar la comercialització de productes turístics culturals basats en la família Borja.

La proposta inclou també una estratègia de promoció turística amb actuacions complementàries entre els municipis de Xàtiva i Gandia, amb la finalitat de consolidar la ruta turística pel denominat “Territori Borja”.

També et pot interessar

stats