Ceballos i Sanabria tornen a plantar la falla infantil municipal de València

El jurat tria per unanimitat un monument que costarà 28.500 euros i durà com a lema “També?”

Els artistes Ceballos i Sanabria firmaran la falla infantil municipal de 2021 a València
Els artistes Ceballos i Sanabria firmaran la falla infantil municipal de 2021 a València / Ajuntament de València

Els artistes Ceballos i Sanabria firmaran la falla infantil municipal de 2021 a València. Faran un monument que durà com a lema “També?” i que el jurat ha escollit per unanimitat entre els quatre projectes que s’havien presentat al concurs convocat per l’Ajuntament de València.

Per segon any consecutiu i per onzena vegada en la història, una falleta de Ceballos i Sanabria es plantarà a la plaça de l’Ajuntament. El monument costarà 28.500 euros i presentarà materials sostenibles, així com singularitat i sàtira, uns aspectes que es valoraven en el concurs convocat pel consistori.

Xelo Salavert, de la Federació de Falles d’Especial i integrant del jurat que ha triat el projecte, ha assenyalat que "serà una falla didàctica per excel·lència i permetrà a adults i nens gaudir d'ella". A més, ha indicat que la proposta "té les suficients garanties per a ser una gran falla el 2021".

Una interessant tècnica de pintura

Mentre que María Dolores Tamarit, ajudant de direcció artística de Pallasospital i també membre del jurat, ha volgut ressaltar l'estil i la tècnica per a pintar la falla que han proposat els artistes.

Ceballos i Sanabria conformen un equip artístic pluridisciplinari, que centra la seua creació artística en el món de les falles infantils, la il·lustració, l'escultura i la conservació i restauració de béns del patrimoni cultural.

Demà dijous es farà públic quin és el monument gran municipal que ha elegit pel jurat.

També et pot interessar

stats