Alacant posa a la venda les cadires per a la cavalcada de Reis

La reserva de les cadires podrà fer-se tant de manera presencial con en línia

El rei Melcior recorre els carrers de la ciutat d'Alacant, en una imatge d'arxiu
El rei Melcior recorre els carrers de la ciutat d'Alacant, en una imatge d'arxiu / Ajuntament d'Alacant

L'Ajuntament d'Alacant ha posat a la venda aquest dilluns les 6.600 cadires per a veure la cavalcada de Reis. Els interessats en seguir des de ben a prop aquesta desfilada, de la qual se celebra enguany la 75a edició, podran adquirir-les acudint a la taquilla de manera presencial, però també a través del web habilitat pel consistori.

Horaris i preus

Aquells que opten per adquirir els tiquets de les cadires de manera presencial, poden dirigir-se a la plaça de bous fins al dia 3 de gener. L'horari ininterromput és de 10 a 20 hores, excepte el 31 de desembre i el 4 de gener, que serà de 10 a 14 hores. Les taquilles romandran tancades l'1 de gener.

Així mateix, la reserva de les cadires per a seguir el recorregut de la cavalcada de Reis també podrà fer-se a través del web.

Cada cadira es podrà adquirir per tres euros i es podran comprar un màxim de huit localitats per persona.

Programa del 5 de gener

Els Reis d'Orient arribaran al moll 10 del port d'Alacant entorn de les 17 hores. Des d'allí es dirigiran cap a la plaça de bous on, des de les cinc de la vesprada, es representarà un espectacle infantil, La màgia del Nadal. Per a accedir a la plaça de bous cal presentar una invitació que s'ha de recollir a la Casa de la Festa Manuel Ricarte, a partir del dijous.

La cavalcada dels Reis Mags d'Alacant comptarà amb més de vint carrosses, ballets professionals i inflables de gran format, i partirà a les 19 hores des de l'avinguda de l'Estació, enfront del Palau Provincial. Prosseguirà per la plaça dels Estels, avinguda d'Alfons El Savi, rambla de Méndez Núñez, carrer Altamira i plaça de l'Ajuntament, on conclourà. A continuació, es representarà l'Adoració dels Reis Mags en un escenari situat enfront de la casa consistorial. Des d'aquest mateix lloc els Mags d'Orient es dirigiran als xiquets i xiquetes.

Campament i carteres reials

Fins divendres s'havien completat 4.650 cites de les 5.000 oferides per a visitar el campament reial. situat a la plaça de Gabriel Miró. Les 350 restants estan situades en la franja horària que va des de les 9 a les 9:30 hores. Romandrà obert fins al dimecres 4 de gener.

El mateix dia, des de les 18 hores, està programada la desfilada de les carteres reials. Eixirà des del Palau Provincial i finalitzarà, després de discórrer pel recorregut tradicional, a la plaça de l'Ajuntament.

També et pot interessar

stats