La Cavalcada de les Magues de Gener enguany serà virtual

L'acte que des de fa sis anys organitza la Societat Coral El Micalet enaltirà la llibertat, la tolerància i el respecte.

Les Magues de Gener de 2019
Les Magues de Gener de 2019 / Societat Coral El Micalet

La Festa de la Infantesa 2021, que protagonitzen les Magues de Gener, se celebrarà enguany de manera virtual. La sisena edició d'aquesta expressió cívica, festiva i multicultural destinada a la xicalla s'adapta a la situació actual de pandèmia i elimina la cavalcada pels carrers de la ciutat de València.

La Societat Coral El Micalet, que organitza aquest acte, ultima els preparatius i en els pròxims dies anunciarà les dones que encarnaran les Magues de Gener, que representen la Llibertat, la Igualtat i la Fraternitat-Sororitat.

Les Magues visitaran la seu d'El Micalet per a gravar en vídeo els seus missatges amb els millors desitjos per al pròxim any i que difondran en les xarxes socials. A més, enviaran cartes per correu electrònic als xiquets i xiquetes que vulguen rebre el missatge i s'adjuntarà un retallable de papiroflèxia. Per a poder rebre les missives, els pares i mares han d'enviar un correu a festadelainfantesa@gmail.com.

D'altra banda, la Societat Coral ha fet una exposició retrospectiva per a mostrar els cinc anys de la Festa de la Infantesa, que es pot visitar fins al 10 de gener.

El president d'El Micalet, Tonetxo Pardiñas, ha convidat "totes les famílies a col·laborar en aquesta edició en línia, que té com a objectiu enaltir la llibertat, la tolerància i el respecte".

També et pot interessar

stats