Castelló recorda l'artista vinarossenc Carles Santos

"Carles Santos, íntim" evoca la prolífica obra d'un expert en avantguardes en l'aniversari de la seua mort

VÍDEO | Castelló recorda l\'artista vinarossenc Carles Santos
12 de gener 2019 - 08:30

La sala Sant Miquel de la Fundació Caixa Castelló acull des del 12 de gener l'exposició "Carles Santos, íntim", una mostra que evoca la prolífica obra d'un expert en avantguardes, entre la transgressió i la crítica social, sense perdre de vista la investigació en les arts escèniques, amb l'objectiu, una vegada més, del reconeixement a la trajectòria i personalitat extraordinàries d'aquesta figura irrepetible, artista imprescindible i creador integral.

La iniciativa ret homenatge a l'artista universal nascut a Vinaròs, quan es compleix el primer aniversari de la seua mort, i recopila més de mig centenar d'obres multidisciplinars que demostren la categoria de creador integral de Carles Santos, amb la qual va trencar fronteres a través del neounivers renaixentista, forjat en ple segle XX.

Alfredo Llopico, comissari de l'exposició, ha assenyalat que "Santos és un artista del territori que va innovar i renovar, va experimentar amb tots els llenguatges creatius, des de la música i l'opera fins a la performance". "Es necessari donar a conéixer el seu univers creatiu a les noves generacions perquè en el futur Carles Santos serà un dels artistes valencians de referència".

La mostra es podrà visitar fins el 28 de febrer.

També et pot interessar

stats