Castelló presenta el programa de mascletaes de les festes de la Magdalena 2020

Hermanos Sirvent llançarà les carcasses commemoratives i la mascletà que donarà inici a les festes del 75 aniversari.

Castelló ha previst un calendari de mascletaes especial amb motiu del 75 aniversari de les festes fundacionals
Castelló ha previst un calendari de mascletaes especial amb motiu del 75 aniversari de les festes fundacionals / Ajuntament de Castelló
31 de gener 2020 - 18:00

El 14 de març, a les 12:00 hores, tindrà lloc la tradicional mascletà amb la qual comença la setmana gran de Castelló i les festes del 75 aniversari. A partir del dilluns 16 de març i fins al diumenge 22, la capital de la Plana acollirà el XXVI Concurs de Mascletaes de la Magdalena. En aquest certamen, com és habitual, s'ha programat una mascletà per dia, sempre a les 14:00 hores i en el recinte situat al carrer María Rosa Molás.

El Patronat Municipal de Festes ha preparat un calendari de mascletaes especial amb motiu del 75 aniversari de les festes fundacionals en què destaquen les carcasses commemoratives que es dispararan per a anunciar l'inici de la Magdalena 2020.

La pirotècnia Hermanos Sirvent serà l'encarregada de donar el tir d’eixida al 75 aniversari de la Magdalena amb la mascletà d'inici de festes. Pel que fa al XXVI Concurs de Mascletaes, set pirotècnies hi participaran entre el 16 i el 22 març: Caballer FX, Peñarroja, Zaragozana, Alacantina, Turis, Reyes Martí i Pibierzo, en aquest orde.

La Nit Màgica, un espectacle de foc, dimonis i música que cada any organitza la companyia castellonenca Xarxa Teatre serà el dimarts 17 de març a les 23:00 hores.

També et pot interessar

stats