Castelló de la Plana acull la gala dels Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2020

La gran festa de l’escena valenciana es podrà seguir en À Punt a partir de les 22:00 hores.

Imatge de la gala dels premis de Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2019
Imatge de la gala dels premis de Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2019 / IVC

El Teatre Principal de Castelló de la Plana serà l’escenari aquesta nit de la gala dels Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2020, un esdeveniment pensat per a donar suport i reconeixement als professionals de l’escena valenciana, des de la dansa fins al teatre, passant pel circ, els espectacles de carrer i les produccions per al públic infantil.

De moment, el guardó que ja s’ha anunciat és el Premi d’Honor de les Arts Escèniques Valencianes, que recollirà l’actriu Teresa Lozano per la seua contribució a les arts escèniques i a la dignificació del treball actoral, com a primera presidenta de l’Associació d’Actors i Actrius del País Valencià.

Les nominacions a les 18 categories les ha triades un primer jurat independent de nou persones, consensuades entre les associacions professionals de les arts escèniques, membres de la Mesa de la Cultura Valenciana i l’Institut Valencià de Cultura (IVC). Així, un segon jurat format per personalitats rellevants del món cultural valencià ha elegit, de cada terna, els guanyadors i les guanyadores.

El veredicte final es donarà a conéixer aquesta nit en la gala que À Punt oferirà per la televisió i que presentarà l’actriu i presentadora del programa Trau la llengua, Pepa Cases.

També et pot interessar

stats