Castelló convoca un certamen literari sobre violència de gènere

L’Associació de Famílies del Món Rural, AFAMMER, ha convocat el primer certamen literari sobre violència de gènere amb el títol Carta a una dona maltractada.

Les persones interessades poden presentar ja les cartes del certamen literari a la seu de l’associació a Culla, a l’Alt Maestrat
Les persones interessades poden presentar ja les cartes del certamen literari a la seu de l’associació a Culla, a l’Alt Maestrat

Amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, l’Associació de Famílies i Dones del Món Rural, AFAMMER, de Castelló, ha convocat el primer certamen literari sobre aquesta problemàtica social. El certamen du el títol de Carta a una dona maltractada. A partir de hui mateix, les persones interessades poden presentar les cartes per al concurs a la seu de l’associació, al carrer de Recaredo Garcia de la localitat de Culla, a l'Alt Maestrat.

Les integrants d’aquest col·lectiu recorden que a la província de Castelló hi ha registrats quasi mil casos de dones que reben atenció o protecció policial, de les quals 15 dones porten polsera telemàtica per a garantir que es complisquen les ordes d’allunyament. Per això, l’objectiu de la iniciativa és conscienciar la societat d’aquest problema que afecta les dones.

Les cartes es poden presentar fins al 23 de novembre i el jurat anunciarà l’endemà el premi de 200 euros per a l’autor o autora guanyadora.

També et pot interessar

stats